0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Nieuwe collectie ARTE behang!

Onze behangcollectie is weer aangevuld met 2 prachtige boeken: ARTE Cameo en Loft by Omexco!

 

Cameo

Deze collectie staat voor de kracht van onvolmaaktheden en imperfectie. Authenticiteit en eenvoud. De asymmetrische vormen en structuren zorgen voor een onverwacht effect.

 

De ruwe materialen komen op deze manier nog beter tot hun recht en dit behang vraagt erom om aangeraakt te worden! Open raffia, patchwork vlakken van verschillende groottes, imitatie slangenleer en penseelstrepen in houtlook, stuk voor stuk spectaculaire eyecatchers in ieder interieur.

 

Loft by Omexco

De Ontwerpers lieten zich inspireren door oude, verweerde wanden met geschiedenis. Een collectie van prints met glanzende mineralen, en glinsterende accenten.

 

Geometrische effecten in warme aardse kleuren.  Het is een subtiel spel tussen schaduw en licht, mat en glans en elk dessins is uniek. Er is een speciale printtechniek gebruikt om de effecten in het materiaal nog mooier over te brengen.

 

Uiteraard spreken beelden meer dan woorden en daarom vind je hieronder alvast een voorproefje! Zoek je een nieuwe eyecatcher voor in je woning of kantoor? Kom eens langs in onze showroom, wij adviseren je graag!

 

Creatieve groetjes,

 

Lydia Overgaauw

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen