0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Oktober woonmaand

Oktober is woonmaand en dat betekent dat deze hele maand in het teken staat van het verbouwen of opfrissen van je interieur. Normaal gesproken doen we inspiratie op tijdens de grote woonbeurzen, maar dit jaar gebeurt dat voornamelijk online. Natuurlijk blijven wij wel op de hoogte van de laatste trends en noviteiten en kunnen wij jou hiermee inspireren in onze showroom.

 

Grotere verbouwingsplannen of een nieuwbouwwoning en geen idee waar te beginnen? Dan is een interieurstylist uit het Westland een goed idee. Wij helpen je graag op weg met een compleet interieur ontwerp, 3D-tekening en moodboard tegen een afgesproken prijs.

 

Onze interieurstylisten streven ernaar voor het echte thuisgevoel te creëren en dat gevoel is voor iedereen anders. Daarom is het voor ons heel belangrijk dat wij alle tijd en aandacht voor je hebben, zodat wij goed naar jouw wensen kunnen luisteren. Vervolgens vertalen wij jouw woonwensen in concrete adviezen d.m.v. mondelinge presentaties in de showroom en indien gewenst moodboards, collages en 3D-tekeningen. Op deze manier proberen wij onze adviezen echt tot leven te laten komen!

 

Bovendien beschikken wij over een uitgebreid netwerk in meubels, verlichting en accessoires. Geen idee hoe dit op te pakken? Wij gaan graag met jou op pad of wij zorgen ervoor dat je warm ontvangen wordt in showrooms met wie wij samenwerken, zodat wij ook op die manier het Koremansgevoel door kunnen zetten.

 

Benieuwd hoe zo’n interieuradvies er nou uitziet? Deze week een kijkje achter de schermen en binnenkort weer een paar hele mooie binnenkijkers!

 

Bekijk ook ons portfolio voor een voorproefje van wat wij kunnen!

 

Creatieve groetjes,

 

Lydia Overgaauw

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen