0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Nieuwe collectie rolgordijnen!

Maak kennis met onze nieuwste collectie rolgordijnen. Rolgordijnen zijn stijlvol, praktisch en geschikt in vrijwel alle ruimtes in huis! Al jarenlang zijn ze favoriet, omdat ze altijd mooi en functioneel zijn.

 

Ramen zijn er in allerlei soorten en maten. Daarom vindt Bécé het belangrijk dat de rolgordijnen overal in huis toepasbaar zijn. Speciale eigenschappen zoals vochtbestendig, vuilafstotend, vlamvertragend en antibacterieel zorgen ervoor dat ze geschikt zijn voor elke ruimte en jarenlang mooi blijven.

 

Alleen de beste en mooiste materialen zoals wit katoen, fijn linnen en vlas worden gebruikt. Dit is terug te zien in de verrijkte stoffen met bijzondere structuren en prachtige kleuren. Tijdens het ontwerpen en samenstellen van de nieuwe collectie stond de kwaliteit centraal. Bécé weet dat handgemaakte materialen de kwaliteit van raamdecoratie verhogen, daarom zijn de rolgordijnen uitsluitend gemaakt van hoogwaardige stoffen en materialen. Ook wilden zij een aantal unieke prints toevoegen aan de collectie. In samenwerking met designers zijn bijzondere prints tot stand gekomen. Deze zijn natuurlijk extra leuk voor een kinderkamer voor een speels effect!

 

Deze week willen wij jullie inspireren hoe je je rolgordijn perfect matchend styled in je interieur! Maak je rolgordijn persoonlijk met leuke stiksels of een houten of aluminium onderlat. Het zijn de kleine details die jouw rolgordijn de mooiste maken!

Kom langs in onze showroom om de nieuwe collectie in het echt te bekijken!

Creatieve groetjes,

 

Lydia Broos

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen