0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Luxe zolderslaapkamer met vrijstaand bad

Tijd voor weer een mooi afgerond interieurproject. Deze zolderverdieping mochten wij omtoveren tot bad- en slaapkamer. Samen met de klant hebben we de indeling geschetst en gekeken naar de beste optie. We kozen ervoor de ruimte zo open mogelijk te houden, zo voelt het lekker ruim en licht. Aan de ene kant slapen en relaxen, aan de andere kant een eigen wellness. Wat een eyecatcher he zo’n vrijstaand bad!

 

De natuurlijke stijl met frisse groen/blauw tinten gecombineerd met betonlook en staal zorgen voor een Scandinavische look. Stoer, maar toch warm en sfeervol, precies de kant die we op wilden!

 

Het PVC, Bruinvisch, is een nieuwe collectie van Dersimo. Door deze in visgraat te stofferen krijgt de ruimte een speelser effect.

 

De toffe betonlook wand is gemaakt met Brander Stucco. Deze decoratieve wandafwerking is echt een blikvanger geworden!

 

We wensen de bewoners heel veel badder- en slaapplezier op deze mooie 2e verdieping en willen hen nogmaals bedanken dat wij dit mochten uitvoeren.

 

Hebben jullie ook nieuwe idee├źn die tot uitvoering mogen worden gebracht? Kom langs in onze showroom en wij denken graag met jullie mee!

 

Creatieve groetjes,

 

Lydia Broos

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen