0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Verbouwing bij Gebr. Nederpel

Wij werden heel enthousiast toen Danique Nederpel met haar ouders een bezoek bracht aan onze showroom. Zij vroegen ons eens vrijblijvend mee te denken met hun geplande verbouwing van de kantine, toiletten en kantoor van hun mooie bedrijf Gebr. Nederpel.

 

Ad en Shirley van Unen gingen hier natuurlijk heel graag mee aan de slag. Ad en Shirley brachten hun idee├źn samen; Ad was vooral verantwoordelijk voor de technische inslag en Shirley stortte zich in een mooie presentatie van al hun creativiteit samen. Vervolgens werd dit plan gepresenteerd aan de familie Nederpel. Na diverse leuke gesprekken en bezoekjes aan de showroom mochten wij dit uitvoeren, onwijs gaaf!

 

De afgelopen periode hebben wij met de klant en aannemersbedrijf 3Bouw aan dit mooie project mogen werken. Wij hebben de samenwerking met 3Bouw wederom als heel fijn ervaren, maar zij zijn dan ook geen onbekende partij voor ons!

 

Hierbij willen wij Danique en haar ouders enorm bedanken voor de fijne samenwerking, maar zeker ook het vertrouwen in ons team. Daar doen wij het voor! Wij wensen hen dan ook heel veel plezier van het eindresultaat, maar natuurlijk ook heel veel succes met het bedrijf!

 

Groetjes,

 

Shirley Koremans

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen