0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Insecten hor(ren) buiten, daar waar ze goed werk verrichten

Het gaat in Nederland slecht met de insectenpopulatie. Onze horrenleverancier Unilux wil dit extra onder de aandacht brengen en een wezenlijk steentje bijdragen met hun horrencollectie. Met een goede hor blijven insecten buiten. Buiten blijven de insecten in leven en kunnen ze goed werk verrichten!

 

De temperaturen liepen hoog op de laatste weken! Heerlijk als je dan op een nog redelijk koele morgen of avond de tuindeur open kan zetten, om het lekker door te laten waaien. Minder prettig is het wanneer, naast de koele lucht, ook vliegen en andere insecten hun weg naar binnen vinden. Een goede hor is zodoende onmisbaar!

 

Of je nu op zoek bent naar een hor voor een deur of raam; alles is mogelijk! Horren zijn verkrijgbaar in alle mogelijke maten en in vele typen. Welk type hor het best in jouw situatie past, daar zijn wij voor!

 

Kom langs in onze showroom of maak een afspraak zodat wij jouw situatie thuis kunnen bekijken en je direct kunnen voorzien van persoonlijk advies en meetwerk.

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen