0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Wanneer 2 stijlen 1 worden

Deze week mogen we jullie weer een mooi opgeleverd project laten zien. Het was voor deze klant een uitdaging om 2 verschillende interieurs te combineren toen ze gingen samenwonen.

 

Man en vrouw hebben een eigen smaak en het kan soms lastig zijn om deze verschillende stijlen en dierbare meubelstukken en items te combineren. Wij mochten helpen om samen één nieuwe stijl te creëren waarin man en vrouw zich beide thuis voelen.

 

Na een eerste kennismakingsgesprek stonden deze 2 woorden voorop: sprankelend en levendig! Het allerbelangrijkste van mijn vak vind ik het neerzetten van een interieur die de persoonlijkheid van de klant laat zien.

 

De basis bestond uit een bestaande rode fauteuil, multicolor karpet, houten meubels en warme plavuizen. Door voor een kleurrijke inbetween te kiezen gaan direct alle tinten met elkaar samenwerken. Ook op de wanden paste ik de kleuren toe uit de inbetweens. Het frisse aqua en warme okergeel zorgt voor veel vrolijkheid in huis. Het behang komt uit de collectie Mansour van Casamance, doet denken aan stof en creëert die aaibare look. Om de keuken plakten we een mooi goud accent die er echt uitknalt. Het nieuwe bankstel in een stoere antraciet tint zorgt voor rust.

 

Deze make-over bewijst maar weer dat een eye-catcher het geheel helemaal kan ophalen! En als je deze kleur dan subtiel ergens anders terug laat komen valt alles op z’n plek!

 

We wensen onze klant veel woongeluk samen en willen hen nogmaals bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking!

 

Creatieve groetjes,

 

Lydia Broos

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen