0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Nieuwe website!

Met heel veel enthousiasme kondigen wij bij deze heel graag onze nieuwe website aan! Deze is geheel gerealiseerd door DesignUp en specifiek door Benny Heijker en zijn team.

 

Alweer ruim een jaar geleden speelde bij Kevin en mijzelf het idee om de website weer eens te vernieuwen. Zeker in onze branche is het belangrijk om de website er tiptop uit te laten zien, want dagelijks hebben wij zelf ook te maken met look & feel, sfeerbeelden en uitstraling in de breedste zin van het woord.

 

De eerste stap was voor ons het vinden van hét bedrijf dat ons hierin compleet kon ontzorgen. Hierbij kijken we natuurlijk altijd eerst naar ons eigen netwerk en lokale, enthousiaste bedrijven. Zo kwam Kevin met het idee om Benny Heijker, voor ons bekend van Sportvereniging Quintus, hiervoor te benaderen. Hij is 6 jaar geleden zijn eigen bedrijf gestart: DesignUp. Samengevat staat hij klaar voor zijn klanten op het gebied van websites en online marketing.

 

We zijn met met Benny een fijn traject gestart dat begon met het sparren over de ideeën van Kevin en mijzelf. Toen volgden diverse ontwerpen en vooropleveringen, inclusief zoekwoordenonderzoek en uiteindelijk heeft dit geleid tot een gave, nieuwe website waar wij heel erg blij mee zijn! En wat ook nog een heerlijke luxe is; vanaf nu ondersteunt DesignUp ons ook in de publicaties van onze social media. Een compleet ontzorgpakket dus!

 

Op de nieuwe website vinden jullie niet alleen onze standaard informatie, maar ook:

 

Doe-het-zelf

Voor ons een bestaande tak van sport, maar die we vanaf nu (onder leiding van Kevin) meer onder de aandacht zullen brengen. Nieuwsgierig? Check de site!

 

Portfolio

Op deze pagina vinden jullie onze opgeleverde werken. Op deze manier laten wij graag zien wie we zijn en wat we kunnen.

 

Blog

Onze wekelijkse blog is vanaf nu niet alleen meer via Facebook te lezen, maar ook via de website.

 

Instagram

Wat betreft social media zijn wij niet meer alleen via Facebook te volgen, maar ook via Instagram.

 

Tot slot willen Kevin en ik DesignUp en in het bijzonder Benny Heijker bedanken voor de fijne samenwerking. Niet alleen voor het realiseren van onze website, maar ook voor de ondersteuning voor de komende jaren hierin.

 

Groetjes,

 

Shirley Koremans

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen