0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Fotobehang, nét echt!

Bloemen, strepen, tropische sferen, dieren en geometrische vormen. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben de wanden van onze klanten er de afgelopen jaren mee behangen! Ik word altijd vrolijk van fotobehang; je geeft elke ruimte in een handomdraai een compleet nieuwe look.

 

Vorige week werden we door BN Walls, één van onze vaste behangleveranciers, verrast met een geweldig nieuw boek! Het boek, genaamd BN Murals, staat vol met prachtige fotobehangen om elke kale muur een toffe upgrade te geven.

 

De nieuwe collectie staat vol met mooie samenwerkingen met o.a. Victor en Rolf, Pimpelmees, Mijke Konijn, Creative Lab Amsterdam en Riviera Maison. De prints lopen uiteen van vrolijke kindertekeningen, kleurrijke bossen en oerwouden, tot nostalgische schilderijen en creatieve cirkels.

 

Schreeuwt jouw saaie wand ook om een statement? Kom eens langs in onze showroom en wij kunnen je helpen met een nieuwe look in huis!

 

Deze week een paar van onze favorieten voor je op een rij.

 

Creatieve groetjes,

 

Lydia Broos

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen