0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

PVC in geel!

Enige tijd geleden mochten wij weer mooi vakwerk afleveren bij een trouwe klant, een huisartsenpraktijk in Den Haag.

 

In fijne samenwerking met Edward Jansen hebben wij 3 spreekkamers gestoffeerd met het PVC: Interface Studio Set Marigold van Dersimo BV. Wat ons betreft een gave en bijzondere keuze voor een huisartsenpraktijk: geel PVC!

 

Het PVC hebben wij gestoffeerd over de bestaande linoleumvloer. Zo hebben wij de werkzaamheden in fases kunnen uitvoeren en de meubels, apparatuur, etc. per kamer kunnen verzetten. Minimale last voor de klant dus!

 

Wij bedanken deze praktijk voor wederom het vertrouwen in ons team en onze “Ed” weer voor de fijne samenwerking.

 

Shirley Koremans

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen